TARIEVEN

 

 

Loveshoot / Zwangerschapsshoot

 

Een moment om samen met jouw geliefde jullie liefde te laten vereeuwigen. Tijdens de shoot gaan we samen op pad om mooie herinneringen op te halen en mooie momenten terug te brengen. Door het uitvoeren van kleine opdrachtjes en vragen te beantwoorden worden jullie vastgelegd zoals jullie écht zijn. Zoals jullie zijn als jullie thuis op de bank zitten of met vrienden in het café: helemaal ontspannen.

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Stuur me een berichtje via het contactformulier. Het lijkt me tof jullie liefde vast te leggen!

€ 150,00

Familieshoot

 

Je dagelijkse leven vier je samen met jouw gezin. Je ouders, broers of zussen, opa's en oma's, je kinderen of je partner. Lieve mensen die belangrijk zijn in wie jij nu bent en bent geworden. Wat is dan mooier om samen herinneringen te maken? Op pad te gaan daar waar jullie in jullie element zijn en het liefste komen om zo herinneringen te maken die belangrijker en herkenbaarder dan ooit zijn. Dierbare momenten die je nooit meer wilt vergeten.

Tijdens een familieshoot zoeken we samen een mooi plekje uit waar ik jullie aan het werk zet. Voorafgaande aan de fotoshoot ontvangen jullie van mij een vragenlijst. Zo leer ik jullie al een beetje kennen en krijg ik een beeld van wie ik voor me ga hebben tijdens de shoot. Het maakt dat ik wat opdrachtjes en vragen kan voorbereiden waarmee ik jullie kan laten ontspannen. Alleen zo krijg je de mooiste foto's waarvan jullie alleen maar kunnen zeggen: 'dat zijn wij!'

1-5 personen      € 150,00
6-10 personen   € 175,00
11-20 personen € 195,00